работете с мен - Десислава Дончева

За работа с мен

Моят блог е моето портфолио. В него създавам и споделям страстта си към качествената кухня и начин на живот. Пиша авторски рецепти, или такива, които адаптирам спрямо сезонните местни продукти. Старая се голяма част от продуктите, които използвам да са пресни и фермерски с възможно най-малко изкуствени подобрители. Качеството на храната е в основата, но за мен също е важен видът ѝ, както и това с кого я споделяш. Ако припознавате бранда си в тази концепция или имате идея, за която вярвате, че аз съм вашия партньор, то ще се радвам да работим заедно.

Създаване и промотиране на рецепти

Бих се радвала да работя с вашата марка, ако тя кореспондира с моите разбирания за хранене и качество на продуктите. Ако искате мои авторски рецепти, използващи вашите продукти, то свържете се с мен.

Спонсорираните ми рецепти включват персонално разработване на рецепти, уникални снимки и промотиране в моите социални канали. Рецептите, които създавам, също така могат да бъдат предназначени за вашия уеб сайт, социални мрежи, печатни материали, опаковки или други маркетингови дейности.

Моля, свържете се с мен за моите условия.

Ревюта и тестване на продукти

Понякога пиша ревюта на различни продукти, книги или инструменти, ако те са подходящи за моите читатели и биха били от полза за тях. Ако намирате, че начинът по който творя вълнува вашата аудитория, то ще се радвам да си партнираме. Очаквайте от мен честни и обективни ревюта, все пак точно за това моята аудитория ме следва.

Ако смятате, че бих бил подходящ партньор за вашата марка, то моля свържете се с мен.

От уважение към вашето време, ето кратък списък с типовете продукти, които НЕ популяризирам:

  • преработени храни, с високо съдържание на подобрители, заместители и прочие суб продукти

  • Продукти със съдържание на ГМО

  • месни или млечни заместители

  • диетични продукти

  • енергийни напитки

  • протеини на прах

  • готови бульони

Гостуване в други блогове и размяна на линкове

Като маркетолог по образование и призвание разбирам колко е важно изграждането на мрежа от линкове за оптимизацията на вашия уеб проект. Също така разбирам, че и безразборното споделяне на линкове не носи стойност за никого, най-малко за читателите ни. Този блог е моето лично пространство и бих си партнирала с удоволствие с хора, споделящи моя мироглед и разбиране за хранене, и качество на храната. Бих споделила линкове към интересни и стойностни според мен публикации.

Моля, свържете се с мен за моите условия.

Продуктова фотография

Ако някои от снимките, които публикувам в този блог и социалните мрежи, свързани с него ви допада и мислите, че аз съм човекът, който ще създаде подходящите за вас продуктови или бранд визуализации, то ще се радвам да се свържете с мен за моите условия

Посланик на марката

Търсите посланик, който да представлява вашата марка? Аз съм отворена за творчески идеи и обичам да партнирам със социално отговорни брандове в дългосрочни договорни взаимоотношения. Освен това съм изключително лоялен партньор на марките, които обичам.

Ако смятате, че аз съм посланика на вашата марка, то моля свържете се с мен, за да уточним всички подробности.