Споделено с храната

Всяко добро, ново начало увлича след себе си и друго и това му е хубавото на новото начало.
Есента дойде с нова версия на сайта и с успеха ѝ, се престраших да организирам събитие, на което да споделя едни от най-емблематичните рецепти на сайта. При това не онлайн, ами съвсем реално!

👉За събитието ще приготвя няколко вида солени и сладки рецепти, от които ще може да опитате.
👉 Ще запретна и ръкави и ще приготвя съвсем на живо любим десерт от детството.
👉 Ще може да избирате от специалните ни коктейли от бара.

Ще си разменяме рецепти и ще споделяме моменти около храната. Абе ще е супер!

Партито е в  ограничен кръг, броят на кувертите е лимитиран, няма да бъдат издавани и продавани допълнителни бройки над максимума.

Какво включва кувертът:

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ :

Куверти ще има до изчерпване на количеството! Броят на куверите е ограничен поради мястото и организацията. Хора без куверт няма да могат да закупуват такъв на място в самия ден.

Кувертът важи само и единствено за гост 1 брой

При закупуването на куверта, моля като коментар да оставите имената на човека, за когото е предназначен и имейл за обратна връзка с него.

Сума за вече платен куверт не може да бъде възстановена! Ако по някаква причина не може да използвате куверта, може да го преотстъпите на друг, но е нужно да ме уведомите за това на имейл: desislava@sprestilka.com като в опишете, на чие име е бил кувертът, уникалния му код и на кого го преотстъпвате.

Ако закупувате куверт за повече от един човек, то моля изпратете Вашите имена и имената на тези, за които купувате ваучери на desislava@sprestilka.com

Брой:Куверт:Цена:Description:
Единичен12.50 EUR
Вашият eTicket ще бъде изпратен по имейл след извършване на плащане.